Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Το κρυφτό της χαράς

Μα που κρύβεται η χαρά και δεν τη βλέπουμε; Μήπως είναι δίπλα μας κι εμείς απλά κοιτάμε πράγματα άλλα, χωρίς αξία και νόημα;

Πέντε μικρά ζωάκια, μια χελώνα, ένας σκίουρος, ένας λαγός, ένα αηδόνι και ένας σκαντζόχοιρος , από το πρωί μέχρι το σούρουπο, ζουν την καθημερινότητα τους σε ένα δάσος λίγο πριν ξεσπάσει μια μεγάλη καταιγίδα που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Γιατί μέσα από σημάδια που η καταιγίδα τους άφησε, τα βοήθησε να βρουν κάτι σημαντικό: τη χαρά που ήταν δίπλα τους και δεν την έβλεπαν. 
Μαζί τους όμως τη βρήκαμε κι εμείς  που περάσαμε μια συναρπαστική μέρα με τραγούδι, χορό, γυμναστική, μαθηματικά, και μουσική.
Στην παρέα μας ήρθαν ακόμα η Αυγή, το Ουράνιο τόξο, ο Ήλιος και η Σελήνη, ενώ διασκέδασαν μαζί μας και οι γονείς μας.

Κι όλα αυτά με τη μαγική φωνή και παρουσία της Μαριλένας Καββαδά, συγγραφέα, εμπνεύστρια κι εμψυχώτρια της όμορφης αυτής παράστασης, που βασίζεται στο βιβλίο της "Το κρυφτό της χαράς".

Το "Κρυφτό της χαράς" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις βιβλιοΔΙΑΠΛΟΥΣ σε εικονογράφηση της Λήδας Βαρβαρούση και συνοδεύεται από CD-ROM με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και CD με τη δραματοποιημένη αφήγηση του κειμένου και τραγούδια με τη φιλική συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού και του Γιώργου Μπαγιώκη. 















1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΖΗΛΕΨΑ ΛΙΓΟ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΗ ΧΑΡΑ! ΤΙ ΚΑΛΟ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή