Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσίαση βιβλίου στο σχολείο μας: Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι του Παναγιώτη Δημητρόπουλου

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας το συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλο που μας παρουσιάσε το βιβλίο του "Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι" (Ελληνοεκδοτική).

 

Ο συγγραφέας πολύ φιλικός και άνετος με τα παιδιά ενθουσίασε με την παρουσίαση  του μικρούς και μεγάλους που ανακάλυψαν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, την αξία της υγιεινής διατροφής.

Ηρωίδα του βιβλίου ήταν ένα μικρό κορίτσι που αρνιόταν πεισματικά να φάει φρούτα και λαχανικά και να κατανοήσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην υγεία της.

Με τη βοήθεια όμως του αγαπημένου της παππού κατάλαβε πόσο λάθος έκανε και ανακάλυψε το χρυσαφένιο κουκούτσι, τις βιταμίνες που κρύβουν αυτά που έως τότε αντιπαθούσε και άλλαξε τον τρόπο ζωής της προς το καλύτερο.

Δυστυχώς μια εποχική ίωση κράτησε μακριά μας τη διατροφολόγο κα Μπουλούμπαση που θα πλαισίωνε με τις συμβουλές της, την όμορφη αυτή παρουσίαση, ωστοσο και ο ίδιος ο συγγραφέας έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές διατροφής με διασκεδαστικά παιχνίδια. που αγάπησαν πολύ οι μικροί μαθητές μας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου