Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ευχές


Αγαπητοί  γονείς

Κλείνουμε σήμερα ένα μήνα με σχολεία κλειστά βιώνοντας μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά όλο τον κόσμο.
Καλούμαστε να ζήσουμε σε μια διαφορετική καθημερινότητα, πέρα από τις συνήθειες μας και τα παιδιά μας πρέπει να ακολουθήσουν και αυτά, βιώνοντας στη τόσο τρυφερή ηλικία τους, τόσες αλλαγές, συνειδητοποιώντας όμως πόση σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και η υγεία και πόσο πρέπει να σκεφτόμαστε πέρα από τον εαυτό μας, το συνάνθρωπο.
Αυτό ακριβώς που πρεσβεύουν και οι μέρες του Πάσχα που έρχονται. Μέρες του Θείου Δράματος,  που  χωρίς πρόθεση υπερβολής ἠ ασέβειας, μπορούν να ταυτιστούν με την όλη κατάσταση που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι, που ασθενούν, που ζουν σε κατάσταση αυστηρής καραντίνας ή φτώχιας, άνθρωποι που βιώνουν τη μοναξιά και την απελπισία στο μέγιστο βαθμό λόγω της παγκόσμιας αυτής κρίσης.
Μέρες Αγάπης όμως πάνω απ΄ όλα και Ελπίδας. Άγιες Ημέρες με έντονους συμβολισμούς που θα τις περάσουμε φέτος χωρίς κάποια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και χωρίς τις συνήθειες μας.
Για αυτές τις ημέρες θα θέλαμε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου να σας ευχηθούμε να είναι ήσυχες, με υγεία, με χαρά και χαμόγελα στις οικογένειες σας, με ελπίδα και αγάπη .
Ευχόμαστε χρόνια πολλά και η Ανάσταση να φέρει στον καθένα και σε όλους μας ένα υπέροχο αύριο.
Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ αν και μένουμε σπίτι, η ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεται συνεχώς, θα περιμένουμε τα νέα σας…

Με εκτίμηση

Σιαμέτη Λία
Μακρή Σουζάνα
Σκλαβενίτη Χρυσούλα
Τσουμάρα Παναγιώτα
Κοντάκου Ματίνα
 Βαρκάδου Στέλλα                  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου